RuneTrack Forums
It is currently Sun Apr 22, 2018 9:35 am

All times are UTC [ DST ]
Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Wed Apr 18, 2018 4:34 am 
Offline

Joined: Wed Nov 22, 2017 9:04 am
Posts: 123
who goes by Voor week 13 van het meest recente NFL-seizoen moedigde de competitie spelers aan om goede doelen te steunen via het My Cause, My Cleats-initiatief. Het is Rivero's grootste week van het jaar en hij begint ver vooruit al aan cleats te werken om aan alle verzoeken van zijn klanten te www.royerimprimeur.fr voldoen. Rishard Matthews van Tennessee Titans selecteerde Know Your Rights, de liefdadigheid van zijn collegevriend Nike Air Max 98 Dam Colin Kaepernick, en Rivero schilderde de naam van Kaepernick en een afbeelding van hem knielend met zijn haar gestileerd in een vuist.
"Die kreeg waarschijnlijk de meeste politieke aandacht, en het was zeer controversieel," Nike Air Max 90 Dámské zei Rivero. Matthews eindigde die week niet, vanwege een hamstringblessure. Toch, "de schoen had zijn sporen verdiend nog voordat de game begon," zei hij .solesbysir op Instagram - schildert schoenen voor atleten. Hij begon ze te doen voor leden van de Miami Dolphins van de NFL, en inmiddels heeft hij op maat geschilderde schoenen voor ten minste één speler in elk team in de NFL, evenals voor atleten in de NBA en MLB, voetbalspelers in het buitenland en boksers .
"Toen ik dit aangepaste tekenwerk voor het eerst begon, veranderde het van blauw naar geel, veranderde het van paars naar zwart en toen Nike Air Max 95 Mujer begonnen Nike Air Max 2017 Dámské er meer berichten te worden," vertelde hij. "Toen begonnen ze diepere betekenissen te krijgen."
In 2014 had de DeSean Jackson van Washington Redskins, een oude klant voor Rivero, een specifiek verzoek. Hij wilde 'iets cools' op Nike Air Vapormax Femme zijn schoenplaat, herinnerde Rivero hem, maar hij wilde ook iets anders. Een New Yorkse grand jury had net besloten om geen politieagent aan te klagen in de dood van Eric Garner en Jackson Nike Internationalist Femme wilde dat zijn klampen lezen: "Ik kan niet ademen", de woorden die Garner hoorde, die in een video als officier worstelen om te zeggen hield hem in een koffer.
"Het was mijn eerste politieke schoen," zei Rivero. "Ik probeerde echt nergens voor op te komen, mijn spul was gewoon een kunstwerk, en toen hij me dat vertelde, zei ik: 'Oké, ik bedenk iets.'"

Het resultaat was een slangenhuidpatroon in de kleuren van Washington, bordeaux en goud, met de woorden aan de voorkant Nike Roshe Run Dam geschreven en aan het einde vervaagd.
"Dat ging behoorlijk snel viral," zei Rivero.
Hoewel de meeste van de schoenen die hij schildert apolitiek zijn, www.jwrennie.co.uk begint hij meer verzoeken voor Nike Air Presto Femme verfopdrachten in verband met nieuwsevenementen te ontvangen. Na de schietpartij in Dallas in 2016, schilderde hij nog een paar voor Jackson, dit keer, hemelsblauw bedekt met felgele Nike Air Max 2017 Dam voorzichtigheidsband, als een verklaring tegen geweld. Na de schietpartij in Las Vegas in oktober droeg Bryce Harper van de Washington Nationals "Pray for Las Vegas" schoenplaatjes met verschillende afbeeldingen van de Strip.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group