RuneTrack Forums
It is currently Thu May 24, 2018 3:22 am

All times are UTC [ DST ]
Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Damenschuhe sind
PostPosted: Thu Sep 14, 2017 3:29 am 
Offline

Joined: Wed Sep 13, 2017 8:20 am
Posts: 115
We hebben de toekomst van lopende schoenen gezien en het lijkt op Nike's zwaarhypende Vaporfly 4% - of in ieder geval het witte schuimdeel Nike Air Max 1 Damen dat wordt gebruikt in de veelhypige road racer. De schoen is gepakt met een ton prestatie technologie, zoals een koolstofvezelplaat, maar de nieuwe middelzool van een thermoplastische genaamd Pebax, die een kussing geeft die niet alleen lichtgewicht en extreem zacht maar ook uitzonderlijk veerkrachtig is. Tot nu toe zijn deze drie kenmerken bijna onmogelijk te realiseren. Reebok heeft ook dit jaar een schoen gemaakt, de FloatRide Run, met een schuim gemaakt van Pebax. Wordt gewoonlijk gebruikt als een harde maar flexibele plastic component in loopschoenen, zoals de Wave-plaat Mizuno Nike Air Huarache Femme gebruikt of de wieg van de North Face die je hiel vasthoudt. Pebax heeft een lagere dichtheid dan sommige thermoplastische alternatieven, waardoor het lichter, flexibel, meer slagvast is en in staat is veel energie te herstellen. Wanneer het in een Nike Air Max 90 Essential Donne schuim wordt geblazen, blijven deze eigenschappen, waardoor u het schuim meer kunt comprimeren en nog steeds terugstoten met meer kracht dan andere materialen die we in running shoes hebben gezien. Het resultaat? Je krijgt een levendige ondervoeten sensatie die je aanmoedigt snel te rennen. In feite is elke ronde die we in de Reebok hebben gedaan onbedoeld omgezet in een speedwork-sessie. Voor decennia gebruikten rijdersschoenen EVA (ethyleen-vinylacetaat) voor de kussende middelzool die lopers uit de weg rennen die relatief vrij van pijn zijn. Het was dikker in de hak, want dat is waar Asics Gel Lyte v Damen Grau we eerst landden, dus meer was beter, zachter. Het materiaal wordt nog steeds gebruikt vandaag omdat het veelzijdig, zacht, flexibel en belangrijk is voor fabrikanten. Het probleem: het comprimeert vrij snel en verliest zijn kussende kracht.

Vervolgens Nike Air Max 2016 Damen kwam de zoektocht naar 'energie terugkeer'. In het voorjaar van 2013 ontwierp Adidas EVA voor een middelzool van thermoplastisch polyurethaan (TPU). In zijn Energy Boost-schoen heeft het bedrijf een platte bakschuim gemaakt van plastic pellets die samen met warmte en druk samenvoegen. Het resultaat was een schoen die niet alleen schok absorbeerde, maar ook die energie bij elke teen (zoals een veer) terugbesorgde. De TPU-gebaseerde middelzool bleek ook duurder te zijn en de kussende krachten bleven ongewijzigd, zelfs op buitengewoon warme en koude dagen (EVA wordt daarentegen harder bij koud weer). Zijn nadeel: TPU is zwaar. Maar dat was een afweging waar de meeste merken bereid waren om te accepteren, want bijna elke schoenmaker heeft gecirculeerd om hun eigen spin op de formule te laten vallen. Het succes van de Nike Asics Gel Lyte v Damen Rot Vaporfly 4% en de Reebok FloatRide Run moet ervoor zorgen dat elk bedrijf opnieuw scrambelt om te vinden een manier om dit nieuwe, lichtgewicht wonderschuim te krijgen - of hun eigen spin op. Op korte termijn zijn uw opties beperkt tot slechts drie schoenen. We hebben een ander Reebok-model getest met een Pebax-middelzool, de FloatRide Racer genoemd. Het is natuurlijk een road race flat, die in 2018 beschikbaar zal zijn en is lichter dan de meeste opties op de markt (onze maat 12 monster is ingecheckt op slechts 4,1 ounces). De Racer papier dun, met een zeer dunne laag schuim die je voet van de weg scheidt, en een doorzichtige bovenkant, heeft net genoeg materiaal om de zool aan je voet te houden. Gewoonlijk, zo'n schoen zal moeilijk zijn - het enige echte doel van flats is om gewicht te verminderen en je snel te laten lopen - maar Nike Air Max 90 Donne Rosa dat is niet wat we gevonden hebben. Op de 5e Avenue Mile onlangs raken we verbaasd om er niets van te vinden rijden, zelfs bij het bombardement tot 5 minuten in de afslag. In feite was een cooldown jog post-race ook comfortabel, waardoor we het vertrouwen hebben om het te proberen in de komende 5-K en 10-K wedstrijden.

?De Vaporfly is overal uitverkocht en de Racer zal nog niet voor 6 maanden te koop komen. De Float Ride Run is echter uw beste inzet om dit nieuwe schuim te ervaren. Het kost 'gewoon' 150 dollar en is nu op grote schaal verkrijgbaar. Calal zal ook in het komende seizoen zijn nieuwe verzameling zakken en tassen lanceren, samen met Swans India en Gaitonde. Touch of Gold uit New Delhi, Suruchi, een multi-designer winkel uit Kolkata en Sequence Lounge van Rashida lanceert hun nieuwe feestelijke collectie. Een speciaal Nike Air Max 2017 Dámské paviljoen presenteert Granaatappel, Neon Store en andere ontwerpers van NID en NIFT. De hertogin Utsav heeft altijd steun gegeven aan NGO's zoals Tanker, CanStop en NAB om een ??paar te noemen. Dit jaar hebben ze hun steun aan Restore uitgebreid, www.nazorgbijberoerte.nl een initiatief van Team Raj Nivas om de levens van gevangenen van Pondicherry Gevangenis te transformeren door vaardigheidsontwikkeling. Wanneer u een product van Restore koopt, draagt ??u bij aan veranderende levens. Ook op het scherm zijn producten gemaakt door gevangenen van Puzhal Prison. India's producten zijn een aangename collectie lederen schoenen voor vrouwen en de schoenen zijn mooi, modern, comfortabel en elegant. Gaitonde, naast haar mannenschoenen, lanceert nu een exclusief assortiment schoeisel voor vrouwen. Naast een breed scala aan schoenen die gemakkelijk verkrijgbaar Adidas Superstar Femme Rose zijn in de Gaitonde-winkel op Shanthi Colony, Anna Nagar, bieden ze ook service voor het aanbrengen van schoenen.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group