RuneTrack Forums
It is currently Sun May 26, 2019 2:21 am

All times are UTC [ DST ]
Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: nike flyknit
PostPosted: Tue May 15, 2018 7:18 am 
Offline

Joined: Tue May 15, 2018 6:27 am
Posts: 3
Av alla de nike flyknit ändringar som Nike Sportswear har tillämpat på sitt klassiska körbibliotek de senaste åren, kan den här vara den närmaste den ursprungliga designen. Men om du har ett par AM97s och sedan plockar upp den nya fjäderlätta Nike Air Max 97 Hyperfuse, blir det tydligt att anledningen inte är att ingenting har förändrats i femton år. Det är sant att OG Silver Bullet colorup återges härligt på den svetsade nätverksbyggnaden, men mer än bevis på en mindre uppdatering, påminner squint-or-you-miss-it-skiftet oss om att NSWs mest känsliga stövlar till denna dag ser del av en modern prestanda maskin. Caliroots kommer att börja erbjuda sina på fredag eftermiddag, 14 september med utgivningsdatum för amerikanska fläckar som följer den 29: e.

Dunk High ombyggnadsprojektet fortsätter med en denna Free-soled Winterized Dunk High; några år tillbaka introducerar Nike Nike Dunk Trainer, som innehöll en fotbälte och en liknande Free-grooved yttersåle, men den här versionen går sans-rem och är byggd med väderklara material som kommer att driva dig genom någon form av elementär överraskning. Den här barockbruna färgväggen har en mörk beige mellansula med en orange inredning och en överraskande nike mercurial minutiae blågrön på häl-fliken och den övre delen av spetsöglan (en designfunktion som är perfekt av Nike). Förvänta dessa att komma fram i oktober som en del av Nike Sportswear s 2012-produktutrullning, så kolla in hela bilden nedan och låt oss veta vad du tycker.

För knappt ett år sedan släpptes en kvintett av LunarSpider + R2-färgvägar som en del av Ekiden-samlingen som firar nike cortez löpare på japanska universitet. Kapseln tar skarpare fokus och breddar samtidigt sin räckvidd med denna nya uppsättning som ropar ut fyra skolor på tre olika modeller som är inställda för att komma fram till högsäsong. Nike Zoom Speed Racer 4 AP ansluts till LunarSpeed Lite + AP och Free 4.0 V2 AP i grundläggande färguppsättningar med tonvikt på röda, blåa, lila, bruna och svarta skolfärgerna och du kan se hela uppsättningen efter hoppet nedan. Vi förväntar oss inte att dessa kommer fram här i staterna, men kolla tillbaka med Sneaker News för uppdateringar och meddela om du kan importera ett par.

När adidas Originals visade upp nya färgvägar från deras klassiska Tech Super-runner förra veckan, var vi påminnet om hur stora märken fila disruptor har haft stor framgång med att återuppliva några av deras mer obskyra drivande OG. Asics och New Balance har gett deras varumärken ny relevans, eftersom fans lär sig att uppskatta värdet av en tidlös design, och naturligtvis har Nike Sportswear sprinted så långt ut i den här kategorin med mycket värme kvar i vaulten. Den senaste obskyra uppståndelsen är Nike Air Base II, som visas här med VNTG-behandlingar som gör att denna quintessentially early 90s colorup verkar som om den var på is för de två decennierna. Klicka igenom för att se mer av från en tid som hjälpte till att göra Nike den dominerande ledaren det är idag och hålla fast vid Sneaker News för att se när de återvänder till detaljhandeln.

Finns det någon tillfällighet att Louis Vuitton i de sju år sedan Kanye West s sena registrering toppade diagrammen, har varit världens mest värdefulla lyxvarumärke? Kanye kallar sig Louis Vuitton Don för alla de monogrammed växlarna han älskade under åren och till och med utfärdat en sneaker med samma namn när han samarbetade med LV på klackarna i den ursprungliga Nike Air Yeezy s blockbuster framgång. Här ser vi den franska etiketten igen att ringa på en Mr West-produktion, men för mer av ett prov än en äkta gästplats, eftersom den nya Louis Vuitton Upside Down lågtoppet i pythonhud tar en sida från Air Yeezy IIs många texturer. En viktig skillnad här är att medan Yeezy 2 har drivit in i de två tusen dollarintervallet på återförsäljningsmarknaden, kommer dessa LVs med en $ 1500 + MSRP; är någon sneaker värd så mycket för dig? Låt oss veta när du har sett mer nedan.

LeBron 9 balenciaga triple s började sin nybörjare år på college i oktober i oktober med frisläppandet av tre college-specifika färgvägar i LeBron 9 (Kentucky, Ohio State och Miami). Den 9 är redo för en annan runda college-klassiker, bara den här gången är det på händerna på sneaker-kunden Mache275 snarare än individerna bakom väggarna i Nike Basketball; Mache förvandlar denna LeBron 9 Low till en Alabama Crimson Tide hyllning, genom att använda skolans färger för att måla över- och universitetslogotyperna på skoens yttersta tår. Att avsluta denna unika anpassning är elefanttrycket på tå-lådan, som matchar Image Crimson Tide-maskoten. Vill du se fler college färgvägar i år?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group